Serveis

Més De 50 Anys d'experiència en el sector immobiliari.

Gestions Immobiliàries ofereix els seus serveis de venda i lloguer d'immobles a la zona del Vallès Occidental, amb la nostra experiència de més de 50 anys en el sector immobiliari.

Dins dels nostres serveis també oferim:Servei d'Assegurances

    Disposem de Servei d'Assegurances amb l'empresa Calthabrok Corredoria d'assegurances S.L. és una empresa amb trenta anys d'experiència en el sector de les assegurances.

    Com corredors d'assegurances s'encarreguen de fer d'intermediaris entre el client i la companyia asseguradora, duent a terme totes les operacions relacionades amb les seves assegurances personals i d'empresa perquè no s'hagi de preocupar per res.

    Treballen amb les millors companyies per oferir la major varietat en tot tipus d'assegurances: d'auto, llar, vida, salut, caravanes, viatge ... busquen l'assegurança que més s'ajusti al seu estil de vida i necessitats perquè estigui protegit en tot moment.
  • Portfolio Image

Reformes

Reformes parcials i totals en immobles, façanes, comunitats, Serveis de fontaneria. Llum, Aigua i tot el que pugui necessitar a l'hora de millorar la seva immoble.

Arquitectura i Tramitacions

    Serveis d'Arquitectura i Interiorisme. Tramitacions Estudis Energètics i cèdules d'habitabilitat.
scroll up